سابقه ساختن مجسمه های بزرگ از قدرتمندان هر دوره پدیدهی تازهای نیست، این کار بیانگر نوعی اعمال قدرت و کنترل است و نشان از شخصیتگرایی، تبلیغات و حتی فرقهگرایی دارد. شاید حتی آن را نوعی عمل پیشامدرن دانست زیرا در دنیای مدرن افراد با عملکردهایشان به خاطر سپرده میشوند نه با این نوع پروپاگاندای چشمپرکن.
این مجسمهها اغلب به عنوان راهی برای تقویت حس وفاداری و اطاعت در بین مردم و تجلیل از چهره دولتمردان استفاده می شود. با این حال، میتوان آنها را نماد اقتدارگرایی و سرکوب نیز دانست.
حالا در شهر اهواز که محلههای فقیر و محرومی دارد که نیازمند رسیدگی فوری هستند، مجسمهای ۱۰ میلیارد تومانی از رئیسی ساخته شده است.
شهرداری اهواز مجسمه ۴ متری به وزن سه تُن را از رئیسی با هزینه ۱۰ میلیارد تومان طراحی و در میدان فلسطین (استانداری) نصب کرده است، این کار از یک شهرداری چه مبنا و توجیهی دارد، آن هم نهادی که حتی قادر نیست پیمانکاران زد و بندی خودش را وادار کند حقوق کارگران خدماتی شهرداری را بدهند.
ساختن یک مجسمه ضرورت دارد یا رفع مشکلات مناطقی مانند منبع آب، حصیرآباد، ملاشیه، عین ۲ و گلدشت که شهرداری طوری رفتار میکند که گویا اصلا این مناطق در شهر اهواز وجود ندارند.
این خاصهخرجیها از جیب شهر برای خودشیرینی و بقای روسای فعلی است و حتی با همان عبارات و اصطلاحات خودشان کوچکترین اخلاصی در آن وجود ندارد.
شهردار و بقیه میتوانستند از جیب خودشان برای آقای رئیسی سنگ تمام بگذارند.
اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn