۱۴۰۵-۰۳-۰۸

هشدار عفو بین‌الملل درباره خطر اعدام قریب‌الوقوع ۵ معترض در ایران



سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای نسبت به خطر اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام پنج تن از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ (ژانویه ۲۰۲۶) در ایران هشدار داد.
بر اساس این بیانیه، #علی_پیشه‌ور_زاده، #محمد_عبدالله‌_پور، #محمد_رضا_طبری و دو کودک‌-متهم ۱۷ ساله به نام‌های #متین_محمدی و #عرفان_امیری، پس از آنچه عفو بین‌الملل «محاکمه‌هایی ناعادلانه» توصیف کرده، با خطر جدی اجرای حکم اعدام روبه‌رو هستند.
عفو بین‌الملل با ابراز نگرانی از افزایش اعدام‌های خودسرانه در ایران تاکید کرد که اجرای حکم اعدام برای افراد زیر ۱۸ سال، نقض آشکار قوانین و تعهدات بین‌المللی حقوق بشر است و به‌طور مطلق ممنوع محسوب می‌شود.
این سازمان حقوق بشری همچنین خواستار اقدام فوری و فشار دیپلماتیک جامعه جهانی برای توقف احکام اعدام و حمایت از جان بازداشت‌شدگان اعتراضات در ایران شد.
#نه_به_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

یک نظر بنویسید

 

نظرات شما

بدون نظر