۱۴۰۵/۵/۱۴ - اخبار روزانه
مصدومیت_۲۲_کارگر در دو حادثه رخ داد؛ ۲۱ کارگر در پی انفجار در شهرک صنعتی شمسآباد ری و یک کارگر فضای سبز مهاباد بر اثر تصادف خودرو مصدوم شدند.
کژال_مبارکی و همسرش جمال احمدزاده، پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، پس از یک ماه بازداشت همچنان در زندان ارومیه بلاتکلیف هستند.
ولکر_تورک، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل، با ابراز نگرانی از افزایش احکام اعدام در ایران از ۲۸ اسفند ۱۴۰۴، خواستار توقف اجرای آنها شد و از روند دادرسی غیرعادلانه انتقاد کرد.
ملا_ربیع_عبدالمحمدی، سخی عبدالمحمدی، قائد نصیری، مظفر میناپور و نادر آبایل، ۵ زندانی محکوم به اعدام در پرونده «مواد مخدر»، مخفیانه در زندان تایباد اعدام شدند.
شمسی_خسروی، ۴۴ ساله و محبوس در زندان قرچک، در دادگاه انقلاب تهران با اتهاماتی شامل «افساد فیالأرض» و «جاسوسی برای اسرائیل» مواجه و در خطر اعدام است.
محمدرضا_مستان_سلجوقی، ۶۶ ساله، پس از هشت ماه بازداشت با اتهاماتی مانند «تبلیغ علیه نظام» همچنان بلاتکلیف در زندان وکیلآباد مشهد نگهداری میشود.
امیرمحمد_احمدی، ۱۹ ساله و از بازداشتشدگان اعتراضات دی ۱۴۰۴، در دادگاه تجدیدنظر استان تهران به پنج سال حبس و محرومیتهای اجتماعی محکوم شد.
ابوالفضل_اسکندریان و سامان اسکندریان، از بازداشتشدگان دی ۱۴۰۴، در بجنورد هر کدام به دو سال و یک روز حبس، ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی محکوم شدند.
مرتضی_آرتین، با گذشت یک ماه از دستگیری در جوین، کماکان بهصورت بلاتکلیف در زندان این شهر محبوس است.
پلمب_دو_باشگاه_ورزشی در بروجرد با دستور قضایی و به ادعای انجام «اقدامات هنجارشکنانه» صورت گرفت.
نجات_از_اعدام؛ یک زندانی محکوم به اعدام در پرونده «قتل» با جلب رضایت اولیای دم از مجازات مرگ رهایی یافت.
مولود_آفند (آرمندپور)، روزنامهنگار، پس از ۲۲۰ روز بازداشت و تفهیم اتهام بابت «جاسوسی»، با صدور کیفرخواست به دادگاه انقلاب ارومیه ارجاع شد.
قتل_در_تهران؛ مردی توسط معشوقه همسرش به قتل رسید و متهمان پس از صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع داده شدند.
علیحسن_بهامین، فعال صنفی معلمان یاسوج، توسط هیأت رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش به بازنشستگی اجباری محکوم شد.
شاخص_فلاکت در تیر ۱۴۰۵ به حدود ۹۶٪ رسید؛ ایلام با ۱۲۰.۶٪ بیشترین و تهران با ۸۳.۵٪ پایینترین میزان را ثبت کردند.
سوما_مقدمی، زن ۱۸ ساله اهل پیرانشهر و از قربانیان کودکهمسری، در پی خودسوزی در بیمارستان جان باخت.
کافه_کتاب_ارغوان در مشهد توسط نهادهای ذیربط پلمب شد.
قتل_زن_در_کلات؛ آذر ۱۴۰۳ زنی ۳۲ ساله در کلات توسط همسرش به آتش کشیده شد و جان باخت؛ متهم پس از معرفی خود به پلیس به زندان منتقل شد.
محمدرضا_بهزادپور و حسین رشیدی، دو فعال صنفی معلمان استان کرمان، بهصورت مشروط از زندان آزاد شدند.
محیط_زیست؛ یک متخلف در مشگینشهر به تهیه بروشورهای آموزشی حفاظت از محیط زیست بهعنوان مجازات جایگزین حبس محکوم شد.
اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn