۱۴۰۴-۰۶-۳۱
حمید رحمانپور

سیستم سرمایه‌داری و جنایت علیه بشریت

پاکسازی قومی در غزه و پشتیبانی و همراهی آمریکا و اتحادیه اروپا، به‌ویژه آلمان، از اسرائیل بار دیگر گندیدگی امپریالیسم و سیستم سرمایه‌داری را به شیوه‌ای کاملاً علنی و آشکار، که برای هر فردی قابل مشاهده است، نشان می‌دهد. دیگر مقولاتی همچون «حقوق بشر»، «صدور دموکراسی» و «بشردوستی» نمی‌توانند جنایاتی را که صورت می‌گیرد توجیه کنند. قدرت‌های اروپایی، که از سوی توده‌های مردم آزاده کشورهای خود به‌شدت تحت فشار قرار دارند، ترفند جدیدی را به کار گرفته‌اند: کشورهایی که نزدیک به سه سال است تسلیحات برای کشتار مردم فلسطین به اسرائیل ارسال می‌کنند، اکنون به فکر شناسایی صوری کشور فلسطین افتاده‌اند؛ اقدامی که هیچ پشتوانه عملی ندارد و صرفاً می‌توان آن را عوام‌فریبی و خاک پاشیدن به چشم مردم جهان دانست.

 

آنها بمباران می‌کنند، قتل‌عام می‌کنند، ویران می‌کنند، آواره و سرگردان می‌کنند و منطقه‌ای را با بیش از دو میلیون انسان خالی از سکنه می‌سازند تا بعداً سرمایه‌داران در کنار سواحل غزه و بر ویرانه‌هایی که اجساد صدها هزار فلسطینی در آن مدفون شده است، بساط عیاشی و سوداندوزی پهن کنند.

 

رسانه‌های غربی دیگر حتی نمایش دروغین آزادی بیان و بی‌طرفی را کنار گذاشته‌اند و به رسانه‌هایی پر از دروغ‌پراکنی، تحریف واقعیت ها و اتهام زنی هابی نظیر «یهودی ستیزی» پناه برده‌اندگ تا دهان هر معترضی را ببندند یا او را از مقام و موقعیتش برکنار کنند. اخبار پر است از جعلیات و سکوت معنادار در پوشش اعتراضات میلیونی مردم آزاده و بشردوست در کشورهای خودشان. کشور آلمان، که کارنامه آغاز دو جنگ جهانی اول و دوم را در تاریخ دارد، از تأمین‌کنندگان اصلی مالی و تسلیحاتی اسرائیل و همچنین اوکراین است و در مسیر تبدیل‌شدن به کشوری منفور در نزد افکار عمومی جهان قرار گرفته است؛ کشوری که حتی حاضر به شناسایی صوری کشور فلسطین هم نیست.

 

این دولت‌ها حتی به نسل‌های آینده نیز خیانت می‌کنند. با قرض‌های صدها میلیارد دلاری، نسل‌های آینده ناچار خواهند بود تاوان آن را بپردازند؛ در حالی‌که این پول‌های کلان صرف تولید سلاح‌های مرگ‌آور برای جنگ در غزه و اوکراین می‌شود و زندگی و رفاه مردم خودشان قربانی سودآوری و توسعه‌طلبی سیستم سرمایه‌داری حاکم می‌گردد. آنها در کشتار و بی‌رحمی حتی از اسلام‌گرایان افراطی نیز پیشی گرفته‌اند و تروریست‌های فاشیست و اسلام‌گرا در کشورهایی همچون سوریه را به هم‌پیمانان خود تبدیل کرده‌اند.

 

بر مردم آزاده است که تسلیم این وحشیان قرن بیست‌ویکم نشوند و اعتراض و مبارزه خود را علیه حاکمان جنگ‌طلب و سیستم سرمایه‌داری ــ که از بانیان اصلی جنگ، بی‌عدالتی و بربریت هستند ــ متحدانه شدت ببخشند.

حمید رحمانپور

۲۲.۰۹.۲۰۲۵ میلادی

یک نظر بنویسید

 

نظرات شما

بدون نظر