۱۴۰۴-۱۲-۲۲

گروه کمونیست‌های انقلابی سنتز نوین کمونیسم در ایران: تهدید مردم ستم‌کش ایران ....

تهدید مردم ستم‌کش ایران و خط‌ونشان کشیدن جانیان سرکوبگر جمهوری اسلامی برای در شرایط جنگی 
 

احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروهای تروریست سرکوبگر انتظامی جمهوری اسلامی، در یک برنامه خبری تلویزیونی در ۲۰ اسفند شهروندان ایران را تهدید کرده و هشدار داد اگر برای اعتراض به خیابان بیایند، مأموران انتظامی “دست به ماشه آماده هستند.”
 

سران دیکتاتور نظامی-امنیتی جمهوری اسلامی با حضور گسترده نیروهای سرکوبگر در وحشت از خیزش مردم در خیابان‌ها و راه انداختن ایست بازرسی برای مردم خط‌ونشان می‌کشند و تهدید می‌کنند که "هر که برای اعتراض به خیابان بیاید او را معترض نمی‌بینیم او را دشمن می‌بینیم و مثل دشمن با او رفتار می‌کنیم.»
 

در این جنگ سران جمهوری اسلامی که خود یکی از بانیان اصلی شروعش بودند پشیزی برای جان میلیون‌ها نفر مردم سراسر ایران قائل نیستند، و به‌جای حفظ جان شهروندان در موقعیت جنگی و پیامک‌های آموزشی، پیامک‌های تهدید به بازداشت و اتهام همکاری با دشمن می‌فرستند و مردمی که نمی‌دانند امشب که به خواب می‌روند(اگر بتوانند باآن‌همه صدای گوش‌خراش بمب‌افکن‌های آمریکایی-اسرائیلی و صدای مهیب انفجار بخوابند) صبح فردا زنده خواهند بود یا نه، مردمی که ۴۷ سال به اسارت مشتی جانیِ تروریستِ جنگ‌طلب درآمده‌اند و یک روزش را در آرامش و امنیت نگذراندند، اکثریت شهروندان ایران که از بیم از دست دادن جانشان توسط بمباران‌های آمریکا و اسرائیل فقط در موقع ضروری برای خرید اقلام اساسی به خیابان می‌آیند. مردمی که در نخستین روز جنگ- شنبه ۹ اسفند- با خبر دردناک مدرسه دخترانه شجره طیبه در میناب در استان هرمزگان در نزدیکی پایگاه دریایی سپاه پاسداران هدف حمله یک موشک کروز "تاماهاک" دولت فاشیست ترامپ قرار گرفت و بیش از ۱۶۸ نفر کشته و ۹۶ نفر زخمی شدند، بیدار شدند! مردم ستمبری که هم از هوا توسط بمب‌افکن‌های آمریکا-اسرائیلی و موشک‌های کروز «تاماهاک» شلیک‌شده از ناوهای ارتش آمریکا جانشان در معرض خطر است و هم در کف زمین خیابان‌ها توسط ایست‌های بازرسی مشتی تروریست به ظن همکاری با دشمن مورد بازرسی قرار می‌گیرند... شهروندانی که هزاران نفرشان عزیز زندانی سیاسی در زندان‌های ایران دارند و ازجمله در زندان قزل‌حصار ( که یکی از بیش از ۵۶ زندان کشور است که در «کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام» شرکت متحدانه دارد)، ملاقات حضوری و ارتباط تلفنی بیش از ۱۶ هزار زندانی ( زندانی که قرار بود فقط پنج هزار زندانی در آن نگهداری شود! اما بیش از سه برابر ظرفیت واقعی در این زندان هستند! قزل‌حصار را به یکی از پرتراکم‌ترین زندان‌های ایران تبدیل کرده است.) با شروع جنگ قطع‌شده است، زندانیانی که حالا به بهانه جنگ با کمبود مواد غذایی و خوراکی با سوءتغذیه و بیماری‌های واگیردار روبرو هستند و در کل زندان‌های سراسر ایران از بیم شورش احتمالی زندانیان شمار زیادی از نیروهای امنیتی و یگان‌های ضد شورش مستقرشده‌اند، زندان‌ها را به خاطر شرایط جنگی به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند و هرلحظه بیم آن می‌رود نیروهای ضدشورش مانند نیروهای فاشیست نازی در زمان جنگ جهانی دوم به ضرب و شتم، سرکوب خونین و قتل‌عام زندانیان سیاسی بپردازند!


 

جمهوری اسلامی ایران یک حکومت دینی فاشیستی سرکوبگر بی‌رحم، یک جامعه سرمایه‌داری بسیار نابرابر است، سرمایه‌داری به دلیل تمرکز سرمایه، مالکیت خصوصی بر ابزار تولید و نیروی مولد، روابط تولیدی حاکم بر جامعه، انباشت ثروت در دست عده‌ای معدود از طرف اقلیت طبقه سرمایه‌دار حاکم از یک طرف و تولید اشتراکی میلیونها نفر کارگر از طرف دیگر بنیادش بر نابرابری، استثمار طبقه کارگر و سرکوب و ستمگری ساختاری قرار دارد. نظام سرمایه داری ایران تحت حمایت قدرت‌های امپریالیستی روسیه و چین امپریالیست که هر دو در رقابت با امپریالیسم آمریکا برای پیشبرد منافع استراتژیکشان هستند، است. 


رژیم جمهوری اسلامی که ۴۷ سال آزگار زنان را به بردگی گرفته، اقلیت‌ها ملی و مذهبی و دگرباشان جنسی ( ال‌جی بی تی کیو) را سرکوب می‌کند، هزاران هزار از مخالفانش را به جرم آزادیخواهی و برابری طلب دستگیر، زندان می‌کند و شکنجه می‌دهد و هر کس که حقیقت را می‌گوید و جسارت مبارزه برای رهایی از شر و ستم و ظلم حاکمان جانی را دارد ازجمله نیروهای کمونیست و سوسیالیست را به قتل می‌رساند. رژیمی که حقیقت را برنمی‌تابد و دروغ و کذب را با توسل به روایت‌های مذهبی مهندسی‌شده از طرف آیت‌الله‌های عمامه دار و بی عمامه بی‌رحم و جانی ترویج می‌دهد. رژیمی که بالاترین نرخ اعدام در جهان را دارد و به‌تازگی در دی‌ماه خونین ۱۴۰۴هزاران معترض عدالت‌خواه و برابری طلب را در خیابان‌ها به گلوله بست و حمام خون به راه انداخت و همچنان به دستگیری، زندان و شکنجه و اعتراف‌های اجباری معترضین دی‌ماه خونین در این شرایط جنگی می‌پردازد. رژیم بنیادگرای مذهبی ارتجاعی منسوخی که میلیون‌ها دلار برای ادامه عمر ننگینش از سفره ستم‌کشان ایران (کارگران، فرهنگیان، بازنشستگان، پرستاران و دانشجویان و اقلیت‌های ملی و مذهبی و جنسی سراسر ایران) ربود و خرج گروهای ارتجاعی «محور مقاومت» همچون حزب‌الله، حشد شعبی عراق، حوثی‌های یمن و حماس کرد؛ رژیمی که آمارهای رسمی دقیق هزینه‌های پروژه هسته‌ای‌اش بسیار گسترده در این زمینه منتشر نکرده و پنهان است، اما طبق برآوردهای کارشناسی برآوردهای مستقیم شامل بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای نیروگاه بوشهر و فراتر از ۱۰۰ میلیارد دلار برای کل زیرساخت‌ها است؛ هزینه‌های غیرمستقیم ناشی از تحریم‌های بین‌المللی نیز میلیاردها دلار به اقتصاد ایران خسارت زده است. این هزینه‌ها شامل ساخت نیروگاه‌ها، تأسیسات غنی‌سازی و تحقیق و توسعه به قیمت فقر بیش از ۰ ۹میلیون نفر از شهروندان ایران است. 


مردم ایران به رهایی واقعی از شر جمهوری اسلامی نیاز دارند نه ادامه جنگ 

این درست است که مردم ایران به‌شدت به آزادی و رهایی از شر جمهوری اسلامی نیاز دارند، اما طبق تجربه عراق، افغانستان و لیبی و سوریه هرگز نباید فراموش کرد که امپریالیست‌های فاشیست و نسل‌کش (به پدرخواندگی ترامپ فاشیست) هرگز نمی‌توانند «آزادی‌بخش» باشند و نباید به امپریالیست‌ها و جنگی غیرقانونی ضد مردمی که در ایران شروع کرده‌اند به‌عنوان یک نیروی «آزادی‌بخش» نگریست. شور و شوق به رهایی باید توأم با رویکرد علمی باشد و نه خودفریبی تحت عنوان اینکه این‌ها بروند، هرکه بیاید بهتر است! نه خیر این دیدگاه صحیح نیست، و نباید از روی بیچارگی سرنوشت خویش را به دست عده‌ای نوکیسه جدید ستمگر مرکزگرا خادم قدرت‌های بزرگ سپرد. نه سلطنت، نه رهبری، آزادی و برابری، استقلال از امپریالیست‌ها!

بقول سعدی « این شور که در سر است ما را، وقتی برود که سر نباشد»!


بنابراین ما یک‌بار دیگر تأکید بر این نکته اساسی را ضروری می‌دانیم که:

جنگ دولت‌های فاشیست آمریکا و اسرائیل نه یک هدف «بشردوستانه» برای آزادی مردم ایران از شر دولت دیکتاتور مذهبی جمهوری اسلامی (که تحت حمایت قدرت‌های امپریالیستی چین و شوروی و از رقبای آمریکا در خاورمیانه هست) بلکه برای بازسازی شرایط حاکم بر خاورمیانه و ایجاد یک نظم نوین طبق منافع استراتژیک-ژئوپولتیک، محدود کردن منافع امپریالیست‌های چین و روسیه در منطقه خاورمیانه به‌طوری‌که دولت آمریکا را قادر سازد که جهانی ایجاد کند که در آن برتری نظامی کامل و آزادی عمل داشته باشد و در آن هیچ حکومت و قدرتی (حتی مرتجعین عرب حاکم در منطقه) در جهان توانایی دفاع از خود را نداشته باشد. 


نه به نظام سرمایه‌داری

نه به جمهوری اسلامی ضد بشری 

نه به کلیه قدرت‌های سرمایه داری-امپریالیستی غرب و شرق!

نه به جنگ!

آتش‌بس فوری در ایران و پایان مداخلات قدرت‌های امپریالیستی در منطقه خاورمیانه! 

نه به اعدام!

آزادی بی‌قیدوشرط زندانیان سیاسی ایران!

نه سلطنت، نه رهبری، آزادی و برابری، استقلال از امپریالیست‌ها!

انقلاب نه چیزی کمتر!


گروه کمونیست‌های انقلابی سنتز نوین کمونیسم در ایران

۲۱ اسفند ۱۴۰۴- ۱۲ مارس ۲۰۲۶ 


 

یک نظر بنویسید

 

نظرات شما

بدون نظر